GANES DE FESTA MAJOR = GANES DE FORMIGUEIG


Cada dia convivim amb els nostres problemes i amb els que ens porten els altres.
No estem acostumats a sentir i a viure tant rebombori i no ho portem bé.
Estem crispats, desconfiats, contínuament enfadats amb el món, i el que és pitjor, no sabem quant durarà aquesta situació ni qui ens portarà una solució.

És per això que aquest any, més que mai, us convidem a gaudir del nostre Formigueig.
Qui ha vingut d’altres anys sap que el nostre únic objectiu és fer-vos passar una bona estona, sense gaire més ambicions que fer-vos desconnectar una mica de la realitat del dia a dia.

Aquesta ja serà la 6ª edició de la nostra Gimkana Familiar. 
El Formigueig s’ha consolidat al programa de la Festa Major i la Comissió de Festes pretenem millorar cada any una miqueta més, així que aquesta vegada, passarem una estona encara més divertida i espectacular que les edicions anteriors.

No tingueu por.  Us embrutareu, passareu una mica de vergonya, podeu quedar xops ... però sempre amb una rialla podreu compartir grans i petits una estona que la Comissió de Festes hem preparat amb tota la il·lusió per a què us divertiu tant com sigui possible.

La primera novetat és que podeu aconseguir, de moment, 1 punt extra si el dia del Formigueig porteu aliments que recollirem per a Càrites i així fer més suportable per als més necessitats aquesta temporada que passem.

Us esperem el dissabte dia 7 de setembre al Pinar de la Riera com cada any.
Busqueu-nos al Programa de la Festa Major per a assegurar les hores exactes de l’activitat tot i que sempre és millor que passeu un miqueta abans per a fer les inscripcions.

Ja sabeu que La Comissió de Festes som una entitat apolítica oberta a tothom on uns quants voluntaris eixelebrats amb ganes de festa intentem col·laborar potenciant les diferents festes del nostre poble. El Formigueig és el dia perfecte per a què ens conegueu.
Podeu consultar les bases en aquest accés: BASES FORMIGUEIG