BON NADAL


Direu ... Bon Nadal al novembre ?  Sembla mentida, cada dia més aviat !

Doncs sí !   Per a la Comissió de Festes el Nadal comença unes quantes setmanes abans, cap a mitjans d’octubre, quan plantegem tot el que necessitarem per a la nostra participació a la Fira de Nadal.  

La col·laboració dels comerços i entitats són imprescindibles com a base per a poder pensar en noves idees que ens ajudin a mantenir la sorpresa i la vostra atenció any rere any. Encara són temps difícils per a tots i és precisament per això que encara tenen més mèrit aquestes col·laboracions desinteressades en actes solidaris com aquest.

Aquest any doncs us assegurem més sorpreses.
Les Paneres ja estan començant a fer goig, el nostre Tió Més Divertit del Món comença a agafar forma amb una important millora de les cues que es formen i aquest any, com a novetat, diumenge al matí farem algun taller pels nens que es vulguin acostar a la nostra paradeta.

Tot, però amb l’objectiu de fer més forta el que ja podríem dir que és una tradició a Lliçà d’Amunt i que l’any passat ens va tornar a permetre recollir més de 2.000 €  destinats íntegrament per a La Marató de TV3.

La temàtica d’aquest any també ens toca de prop :  Les “Malalties Neurodegeneratives”.  L’Alzheimer, l’esclerosi múltiple, el Parkinson ... tot un seguit de malalties relativament noves però molt properes que afecten de manera important a persones estimades i que tenen una repercussió social molt important en la vida diària de molta gent.

Cal que tornem a fer un esforç per a posar el nom de Lliçà d’Amunt entre els pobles que més col·laboren amb aquesta Festa de la Solidaritat del poble català.

Si teniu dubtes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres o fer-nos qualsevol suggeriment al blog  http://lacomissio.blogspot.com, al correu  comissiollicamunt@gmail.com  o al Facebook de La Comissió.