Espectacular!!

Un any mes el poble de Lliçà d'Amunt ha superat les nostres expectatives.


Enguany La Comissió junt amb l’Ajuntament vàrem voler fer algunes modificacions per poder donar un millor servei i atenció a tots vosaltres. Un gran repte, que ens va portar a canviar la zona de concentració a una de més espaiosa, el recorregut i, sobretot, el lloc on fer el pregó i l'entrega de premis, el pavelló d’esports que gràcies a les més de 1200 persones que s'hi van concentrar, estava a vessar.

També, i comptant amb la inestimable col·laboració de l'Escola de Música de la Vall del Tenes amb el seu fantàstic Combo, vàrem voler afegir un fet diferencial aconseguint sonoritzar un seguit d'actuacions durant la rua. És una feina que molts cops és una mica feixuga, però tot això s´oblida gràcies a la vostra empenta, energia, imaginació i simpatia.
El jurat, que aquest any i per primera vegada, estava representat per diferents associacions i organitzacions del nostre poble, va patir molt per poder arribar a un veredicte dels 4 premis principals i el 4 d'especials que aquest any també estrenàvem.


El nivell de les disfresses de les més de 600 persones inscrites i de la resta de no inscrites en el concurs, any rere any és més alt i, tot i posar la millor de la nostra voluntat i imaginació, no ens deixeu de sorprendre.
Per mitjà d'aquestes línies volem agrair al Combo de l'Escola de Música, al Jurat, a la Protecció Civil, a l'Associació de Comerciants i evidentment a l'Ajuntament, la contribució a què aquesta gran festa del poble de Lliçà d'Amunt hagi superat totes les nostres expectatives inicials.



Gracies a tot@s i Visca el Rei i la Reina Carnestoltes