AQUEST CARNAVAL ENS HA ENAMORAT!!!



La coincidència amb el dia dels enamorats, no va deslluir el carnaval d’enguany, tot el contrari. Tots els assistents vàreu demostrar la vostra originalitat, disbauxa i alegria durant la rua que, aquest any, va comptar amb el grotesc i elegant carnestoltes acompanyat de les seves dues glamuroses reines.

Aquest any vàrem incloure algunes novetats que esperem que hagin donat un valor afegit al Carnaval de Lliçà. Tot@s vosaltres us podíeu fer fotos amb els nostres cors i pujar-les a Twitter mitjançant el hashtag #carnavalalliça. Altra novetat varen ser les dues pantalles que simultàniament projectaven les imatges en directe de les entrevistes del nostre fantàstic presentador i entrega de premis i, a l'altre costat del majestuós escenari els twitts pujats durant la rua.

La situació de l'escenari també va ser una novetat, pensada per què el public de les graderies poguessin gaudir de les vostres fantàstiques i originals disfresses.
Cada any, la Comissió de Festes i l´Ajuntament de Lliçà pugem un graó per a què els lliçanencs pugueu disfrutar cada vegada més del nostre Carnaval.






Agrair a tot@s la vostra participació, a la Batuca Bayumba i al nostre jurat que no van tenir-lo gens fàcil