Visca la Comissió de Festes de Lliçà d’Amunt





Amics, col·laboradors i veïns

Com heu vist durant aquesta Festa Major, la Comissió de Festes no ha col·laborat amb el Formigueig com ha estat habitual els darrers anys.

Hem dedicat 12 anys de les nostres vides a treballar pel poble de manera desinteressada, sense ànim de lucre ni voluntat política com marquen els nostres estatuts.  Hem intentat sempre fer les activitats amb un cost reduït compensant-ho amb imaginació i molta dedicació perquè crèiem que era bo per a Lliçà d’Amunt. De vegades no hem tingut l’encert que volíem, segur, i de vegades no ens hem sentit tan recolzats com ens mereixíem però en general podem dir amb orgull que l’èxit del que hem fet ha estat considerable.

Del no res, perquè la festa no existia encara quan ens em vam fer càrrec, hem fet créixer un Carnaval on la participació ciutadana és excepcional.  La Rua, el Pregó i el Rei Carnestoltes viu han fet una festa esperada al poble i de la qual ens en sentim part important i n’estem orgullosos.
A la Festa Major, amb les dificultats conegudes per tots per a fer res diferent, hem aconseguit crear el Formigueig una activitat familiar d’èxit que ens estimarem sempre molt.
I per acabar, el Nadal. Hem posat la Fira de Nadal de Lliçà d’Amunt a l’agenda de molta gent dels pobles del voltant. Amb el nostre Tió extraordinari hem repartit moltes il·lusions que ens han fet diferents i coneguts arreu. Tot i no organitzar-la per complert, ens sentim també una part important de la Fira de Nadal perquè creiem que les Paneres Solidàries amb la Marató tenen una gran part de culpa de l’èxit social i emotiu d’aquestes festes.

La diversió se’ns ha convertit en obligació i ens donem per vençuts.
Ho volem fer sense escarafalls ni queixes innecessàries a aquestes altures de la pel·lícula però us podem assegurar que ens sap molt i molt greu.

Gràcies a tots els que heu cregut en La Comissió en un moment o altre de la nostra història.

Visca la Comissió de Festes de Lliçà d’Amunt




La Comissió de Festes.