L´AMOR, TEMA DEL CARNAVAL D´ENGUANY


L'Ajuntament i la Comissió de Festes han organitzat la festa de
Carnaval, que aquest any tindrà lloc el dissabte 14 de febrer,
coincidint amb la festivitat de Sant Valentí.

La festa de Carnaval comptarà, com cada any, amb una rua i un concurs de disfresses.
Aquesta edició, el pregó es farà abans d'iniciar la rua, a les 18h, des del balcó de la Biblioteca Ca l'Oliveres.
La rua de Carnaval, des d'aquest punt,  recorrerà els carrers Castelló de la Plana, Folch i Torres, Aliança, Anselm Clavé i Baronia de Montbui, fins arribar al Pavelló d'Esports. Enguany, la carrossa principal i tota l'ambientació portaran motius relacionats amb l'amor, coincidint amb la festivitat de Sant Valentí.
Una altra novetat és que s'ha creat una etiqueta #carnavalalliça perquè la gent pugui compartir les fotos de la seva disfressa i de la rua a les xarxes socials. Aquesta mateixa etiqueta s'utilitzarà per informar a les xarxes socials de tot el relacionat amb el Carnaval.
Un cop al Pavelló d'Esports, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs de disfresses.
Les bases i els premis del concurs de disfresses es poden consultar al web municipal www.llicamunt.cat i/o en aquets blog de la Comissió de Festes  BASES  on també es podran consultar els  "MANAMENTS"a complir del 9 al 13 de febrer per començar l'ambient festiu.
Les inscripcions al concurs de les categories de disfressa individual, de parella i de grup es faran a l'era de la biblioteca, el mateix dia, de les 17.30h a les 18h.
Per finalitzar la festa, hi haurà música per ballar.
En el pavelló hi haurà servei de bar. 
FULL D´INSCRIPCIÓ