Aquesta Festa Major.....el Formigueig és la millor solució


Que aixequi la mà qui no tingui ganes de passa-ho bé!
 Any rere any, qui ha vingut al Formigueig ha marxat amb la sensació d´haver passat una bona estona. La Gimkana "familiar" ja s´ha consolidat com un acte important de la Festa Major  i aquesta 7ª edició promet ser encara més espectacular i divertida que les anteriors.
 Ja sabeu que us maltracterem, us embrutareu, quedareu xops, i perdreu el sentit del ridícul.... però sempre amb la una rialla i oblidant els mals de cap que tots tenim en aquestes èpoques difícils.
 Ens fa falta jugar....a grans i a petits, i us prometo que la Comissió de Festes es deixarà les forces i d´altres coses perquè us divertiu tant com sigui possible durant les dues horetes que acostuma a dura la Gimkana.
 Repetim la festa al Pinar de la Riera, aquest dissabte 12 per el matí.Busqueu-nos al Programa de la Festa Major per a assegurar les hores exactes de la activitat, tot i que sempre és millor que passeu una miqueta abans per fer les inscripcions.
 Ja sabeu que la Comissió de Festes som una entitat apolítica, oberta a tothom, on uns quants voluntaris eixelebrats amb ganes de festa intentem col.laborar potenciant les diferents festes del nostre poble. El Formigueig és el dia perfecte per a què ens conegueu.
 Podeu consultar les bases en aquest enllaç: Bases Formigueig 2015 

Visca la Festa Major i Visca el Formigueig!