El Carnestoltes més llaminer ja és aqui!!!


Lliçanencs i lliçanenques, grans i petits, nens i nenes, ja torno a ser aquí.

M’heu de convidar més sovint perquè a aquest poble les festes de Carnestoltes són cada vegada més sonades, cada any hi participa més gent i les ganes de passar-ho bé són desenfrenades.

Ciutadans, veniu a rebre’m a la Gran Rua ! ! !
Ja sabeu que quan m’escalfo prometo una festa descomunal i en temps de crisi, hem d’aprofitar aquests moments per a oblidar-nos dels problemes.

Disfresseu-vos i sortiu al carrer. Poseu-vos unes faldilles molt curtes o uns pantalons ben amples, camises de quadres o una bata d’anar per casa ... tant hi fa.  L’important és la Festa i que hi participeu en les sorpreses que la Comissió de Festes està preparant. 
Quins beneits aquests ! ! !

Vull prometre i també prometo que el Pregó d’aquest any serà inigualable però com sempre només podreu escoltar-lo al balcó de la Biblioteca de Ca l´Oliveres. Afegiu-vos-hi, ho passarem bé i no deixarem cap sense escaldar.

Si voleu participar, en aquest enllaç podeu trobar les bases i si cues no voleu fer aqui podeu descarregar el full de inscripcio.

Amb tota la mala llet del món rebeu una cordial arrambadeta.

Jo
Rei Carnestoltes.

1 comentari:

regalosconpersonalizado.blogspot.com ha dit...

PRODUCTOS PERSONALIZADOS CON TU FOTO/LOGO

Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..)disculpen molestias.
www.regalosconpersonalizado.com
www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
www.articuloscofrades.blogspot.com