CADA VEGADA MÉS ENCORATJADOR

Una vegada més, el Formigueig ha estat un èxit. Un èxit per el bon ambient, esportivitat, ganes de passar-ho bé i sobre tot, el gaudir amb tota la família de les més de 15 proves que varem preparar amb tota la il·lusió.

Enguany varem decidir fer un pas més i incloure proves amb més esforç de preparació com la tirolina i la xarxa, intentant donar un valor afegit al Formigueig. i, com no, les divertides i representatives proves de les dos entitats , Les Gitanes i els Gegants de Lliçà d´Amunt que van voler ajudar-nos i participar amb nosaltres en aquest esdeveniment del passat Diumenge. Una vegada finalitzat, creiem que aquests repte l'heu superat amb molt bona nota i ens encoratja a seguir pensant amb més reptes per l'any que bé.

Any rere any. La Comissió estem molt contents de veure com grups amb 3 generacions de la mateixa família participa per aconseguir, tan sols, el plaer de passar una bona estona amb altres persones.


Moltes gracies a tots el participants, col.laboradors i també al nostres amics de les Gitanes, els Gegants i el Club de Futbol de Lliçà d'Amunt. També volem agrair el patrocini del supermercat ESCLAT i de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, del que aquest any hem rebut la visita del seu Alcalde Nacho Simón