LA COMISSIÓ DE FESTES A LA FIRA DE NADAL


Ciutadans, companys i amics. 

S’acosta el Nadal i una altra vegada La Comissió de Festes ens hem posat en marxa per a demostrar que la nostra societat és solidària fins a extrems insospitats.  Tal i com estan les coses, durant la Fira de Nadal farem dos actes en els que necessitem i esperem tota la vostra col·laboració d’una manera molt fàcil i útil.

En primer lloc, organitzarem les ja conegudes i esperades PANERES SOLIDÀRIES DE NADAL i com ja sabeu tota la recaptació es donarà a LA MARATÓ de TV3. Aquest any, el tema ens ha afectat a tots d’una manera o altra, el “Càncer” i és per això que volem ser un pont entre tots vosaltres i aquest acte solidari del nostre país que ens fa sentir a tots tan orgullosos.

Podreu trobar butlletes a la venda ens diferents punts del poble durant els dies previs a la Fira de Nadal però us aconsellem visitar-nos durant la Fira i així coneixereu de primera mà tot el què inclou la Panera. Segur que us sorprendreu de la quantitat de coses que les botigues/empreses del nostre poble i rodalies ens aporten d’una manera desinteressada.
El sorteig es farà diumenge a la mateixa Fira de Nadal.

A més, el Tió Més Divertit del Món, ens tornarà a visitar dissabte a la tarda. La cara d’il·lusió dels nens que hi entren i dels pares que els porten fa que estiguem tot l’any esperant el moment de tornar a fer aquesta activitat. 

Aquest any el Tió ha de cagar més que mai i per això l’hem d’atipar força amb la vostra col·laboració.  Com a novetat, enguany us demanem que tots els nens i nenes que vulguin entrar al Tió portin algun producte comestible : oli, pasta, arròs, llegums...  que donarem al BANC D’ALIMENTS.

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar a comissiollicamunt@gmail.com

Des de la Comissió de Festes us encoratgem a participar en qualsevol dels actes en col·laboració amb la Marató de TV3  que durant aquests dies es faran arreu de Catalunya. És una mostra de compromís ciutadà del nostre país i de la solidaritat que desprenen aquestes dates nadalenques.


Gràcies per endavant per l’esforç que estem segurs que fareu i Bones Festes.