MÉS I MILLOR ! ! !

La Comissió de Festes estem d’enhorabona.  Hem consolidat una activitat que ens porta molta feina durant un munt de setmanes abans però que ens omple per complert quan veiem les cares entre sorpresa i alegria dels nens i nenes i dels pares, mares i avis que els acompanyen

Els esforços no ho són tant si tenen èxit i tenim la sensació d’haver fet una bona feina. Està malament que ho diguem nosaltres però possiblement aquest ha estat l’any amb els interiors més espectaculars del Tió més divertit del Món. Hem calculat que unes 2.500 persones han participat de la Festa i això ens dóna un plus de responsabilitat que ens obliga a millorar any rere any.

A més, aquesta vegada, el Tió ha estat més Solidari que mai doblant els nostres objectius.

La campanya de recollida de donatius per el Banc dels Aliments ha superat en escreix les nostres expectatives i podem dir amb orgull que hem ajuntat més de 900 quilos d’aliments que ja hem entregat per a repartir entre les famílies més necessitades del poble.

Les Paneres Solidàries per a La Marató de TV3 ens posen a prova cada any. Per endavant l’agraïment a totes les empreses i entitats que ens donen un cop de mà ens moments tan difícils com aquests i també a tothom que hi ha volgut participar.  El sorteig no és més que una excusa per a què Lliçà d’Amunt pugui formar part d’una activitat que mobilitza tot el País i de la que n’ estem molt orgullosos.

Hem aconseguit recollir uns impressionants 2.044,72 €  però el més important és que tots en som guanyadors. Ara bé, els  dos afortunats que s’emporten les Paneres són :

Nº Guanyador de la PANERA 1  :   0.042   -  Ja ha sortit ! ! !

Nº Guanyador de la PANERA 2  :   0.051

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al blog www.lacomissio.blogspot.com o al facebook  de La Comissió on anirem informant de les novetats de La Comissió de Festes o al correu  comissiollicamunt@gmail.com . 

Ah !  Ja estem preparant el Carnestoltes i aquest any caurà aviat ... us hi esperem ! ! !

FELIÇ 2013  ! ! ! 

La Comissió de Festes