UN NOU ÈXIT ABSOLUT

Avui tenim ressaca, però no per haver begut sino ressaca d'alegria.
La quantitat de gent que venir al Pinar de la Riera per a participar o tafanejar el II Formigueig va ser tan gran com inesperada.

L'esforç i la feina que la Comissió de Festes hem dedicat a preparar aquesta Gimkana ha estat del tot recompensat amb la il·lusió que vam veure a les cares dels nens i els pares que feien les proves. Uns més competitius que els altres, però tothom va poder trobar el seu ritme de joc.

Us volem demanar disculpes si hi veu trobar coses que no van anar del tot bé. No ens vam desbordar, però va anar de molt poquet. L'any que ve estarem mllor preparats perquè sabem que molts de vosaltres explicareu com us ho heu passat,i el boca-orella sempre funciona. L'any que ve serem més.

L'acollida que ha tingut aquest Formigueig ens dóna una empenta molt gran per a continuar dedicant-nos a fer créixer les festes del nostre poble. Si algú vol participar en aquest objectiu, sabeu que la Comissió de Festes és oberta a tothom de manera que us animo a posar-vos en contacte amb nosaltres i afegir-vos a la colla.

Com us vam dir, aviat penjarem el tauler, instruccions de les proves i les fotografies més ... diguem-ne interessants que vam fer durant el Formigueig.

Moltes gràcies per venir i us esperem l'any vinent.

3 comentaris:

Núria ha dit...

Volem donar les gràcies a la Comissió. Ens ho vam passar molt bé, no sé si vam disfrutar més els pares o els nens.Feia temps que no reia tant com el divendres. Ens va agradar molt que hi haguéssin proves també pels pares,en aquestes gimcanes a avegades només hi trobes jocs infantils. Repeteixo gràcies a totes les formigues. Per cert, em sembla molt encertat el vostre logo. Ens veiem l'any vinent, en podeu estar segurs.
Felicitats.
Per cert, penjareu les fotos aviat? tenim ganes de veure-les

Laia ha dit...

Molt divertit! Felicitats!
Volem veure les fotos!

Anònim ha dit...

Fantàstica l'estona que ens heu oferit. És divertit, engrescador i sobretot per a tothom, que ja calia que algú pensés que es poden fer activitats tots plegats, grans i petits. Ens veiem l'any vinent. Felicitats i gràcies per la vostra feina.

Neus