3.465 GRÀCIES

NÚMEROS PREMIATS
Panera 1 - 0281 - Entregada el 13/12/09
Panera 2 - 0985 - Entregada el 30/12/09

Gràcies, gràcies, gràcies, gràcies ....i així fins a 3.465 gràcies.

Gràcies a la col·laboració dels establiments i empreses que ens han ajudat a omplir les paneres i a tots vosaltres que heu comprat un número pel sorteig de les Paneres de Nadal hem aconseguit recaptar 3.465 € que com ja sabeu destinem íntegrament a La Marató de TV3.

Sabem que són uns temps difícils, però potser per això la Comissió de Festes estem encara més contents d'haver recollit una miqueta més que l'any passat i sentir-nos orgullosos de la solidaritat de la gent de Lliçà d'Amunt.

Els números premiats de la panera han estat venuts tots dos a la Fira de Nadal durant aquest cap de setmana :
La Panera 1, que tenia el Televisor, l' mp4 i les Entrades de F1 entre tantes altres coses, ja ha estat recollida. El sorteig ha afavorit el número 0281, venut aquest matí a la Fira.
L' Albert Colàs ha vingut a la carpa de la Comissió quan gairebé eren les dues del migdia amb el número premiat i un cop verificada la butlleta hem procedit a l'entrega de la Panera.
La Panera 2, amb el PC portàtil, la bicicleta i la cafetera Senseo entre molts altres objectes, està encara pendent de conèixer el guanyador.La butlleta es va vendre dissabte a la tarda a la Fira de Nadal i la mà innocent d'un nen ha donat el premi al número 0985.
Si el teniu, envieu-nos un missatge al mail comissiollicamunt@gmail.com i ens posarem d'acord per a entregar-vos la Panera el més aviat possible.

De totes maneres, el més important d'aquest acte és la recollida de diners per a la Marató de TV3, avui destinada a les malalties minoritàries i la Comissió de Festes estem molt i molt satisfets del què hem aconseguit entre tots aquest cap de setmana.
.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Estic contenta. Fa molts dies que estem treballant des de la Comissió per aconseguir unes bones i atractives paneres.Han estat dies de parlar i demanar als comerciants,empresaris i també amb entitats del Poble. Malgrat el moment que estem vivint la majoria han col.laborat. És més, hem tingut més col.laboracions que l'any passat. I com en primera persona he viscut i molt la il.lusió i les ganes de molts comerciants per col.laborar amb la Comissió per la Marató, vull donar-los les gràcies. Aquest moment de crisi que vivim fa que la seva aportació sigui més ben valorada encara. GRACIES A TOTS/ES ELS QUE HEU COL.LABORAT. Aquest any hem aconseguit superar els 3000 € i aquesta xifra em fa estar contenta i orgullosa de la vostra solidaritat.
Us vull desitjar que tingueu un molt bon any nou tots plegats.

Ecodrapaire ha dit...

Nosaltres ens afegim a l´alegria i felicitat d´haver pogut contribuir a aquest èxit, demonstrant la vostra solidaritat i civisme aquest cap de setmana tant col·laborant a la Marató com participant en el Tió.
Gràcies a tot@s i ens veiem el proper any amb més sorpreses i diners per la Marató.

Angeles ha dit...

Me alegra muchísimo ver la cantidad de gente que hubo en la Fira de Nadal, es muy dificil ver actos multitudinarios en Lliçà d´Amunt.Sobre todo si hacemos participar a los niños.
Comissió, enhorabuena, ¡buen trabajo!