CARNAVAL ESPATERRANT


Tot feia preveure una Rua freda, una mica deslluïda. El fred intens, els petits flocs de neu que van caure al matí i les previsions de fer encara més fred a la tarda ens podien fer pensar en una menor assistència o alguna cosa semblant però ben al contrari.

Un any més, Lliçà d'Amunt pot presumir de tenir una de les millors rues de Carnaval de la comarca. No només es va superar el fred amb balls i alegria sino que any rere any les disfresses tenen un nivell més alt en qualitat i originalitat i pel Jurat es fa cada vegada més difícil de trobar el veredicte final. No podíem tenir més d'un guanyador, però vam veure que tots us divertieu molt i vam veure també molt esforç en les disfresses i en l'actitut durant la Rua.

En breu penjarem fotos dels guanyadors i de tothom, o gairebé tothom, que va participar a la Rua. Ara només volíem felicitar-vos a tots per haver passat una gran tarda amb molta gent al carrer fent el què s'ha de fer ... passar-ho bé.

Si heu fet alguna foto original ens la podeu enviar a comissiollicamunt@gmail.com

Dies com aquest encoratjen la Comissió de Festes a seguir treballant per a animar les festes populars del nostre poble. Gràcies a tots
.

4 comentaris:

Laura ha dit...

Ni el fred va poder amb el carnaval. Una vegada més felicitats a tots els de la Comissió. M'ho vaig passar molt bé.
Només una cosa, per l'any vinent hauríeu de fer més caldo, jo em vaig quedar sense. Però això només va ser una petita anècdota dins una gran festa.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots i totes!!! Aquest any us heu superat i el Carnaval ha quedat d'allò més maco, elegant, divertit i participatiu.
Continueu treballant així per Lliçà!!!
Ànim i empenta!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Comi!!! amb gent com vosaltres és molt fàcil treballar... us estimo molt!... ok l'any vinent més caldo! ;) -Carme-

Vicky ha dit...

El primer any que estic al carnaval de LLiça.Magnific.Molt
bona feina,si señor.Molt bona organitçació.Aixo es señal de un bon equip.Us felicito a tots els de la comisió.
El titol ho diu...va ser un...CARNAVAL ESPATERRANT.
Ahh,aixo sense parlar del gotet de caldo...encare que en vaig escaldar la llengua...entraba de coña.
Moltes felicitats.