EL FORMIGUEIG, QUIN INVENT !

Noi@s
una altra vegada heu estat a l'altura del què La Comissió de Festes busquem al Formigueig de la Festa Major. Hem pogut observar que les més de 250 persones que érem al Pinar dissabte a la tarda us divertieu i participàveu de la millor manera possible : amb una rialla.

Creiem que enguany hem millorat algunes de les mancances d'anys anteriors i que organitzativament hem fet un pas endavant. Segur que no va ser perfecte, però aquest cop ens hi hem acostat força.

No, no. No necessitem àvia, però és que els membres de La Comissió portem molts dies i hem dedicat moltes hores a preparar una activitat que per tercer any consecutiu ens ha marxat en res ... en una tarda de diversió. Barrejant feina amb il·lusió, tot acaba bé.

Esperem que tots hagueu gaudit d'aquesta estona com queda reflectit a les fotografies de la galeria d'aquí al costat (els propers dies en posarem més !) perquè l'any que ve, serem més i millors ...

Visca La Comissió de Festes

CF.

2 comentaris:

Marina Calvo ha dit...

Nos lo hemos pasado genial, gracias a la Comisión por esforzarse en dar la opción de poder disfrutar padres e hijos juntos en una actividad sana y muy divertida, porque el programa de fiestas cada año va a peor, no hay nada para disfrutar en familia. Enhorabuena y hasta el año que viene.

Ignacio ha dit...

Hola
no participamos pues llegamos tarde y fuera de tiempo.
Vimos que la pasaron muy bien. Los niños reían y los padres también.
El próximo año no nos la perdemos.