MANIFESTACIÓ 9 OCTUBRE

Ja coneixem el programa per a la Manifestació del 9 d'Octubre contra el Traçat del Quart Cinturó on entre tots tallarem l' Autovia C17

10 h Concentració i esmorzar al Pinar de la Riera
11 h Sortida i Recorregut
13 h Arribada al Pinar de la Riera
13:30 h Lectura del Manifest Unitari
14 h Botifarrada popular

La Comissió de Festes volem animar-vos a formar part d'aquesta passejada que ha d'ajudar el nostre poble a aconseguir una mica de respecte.

A més de la manifestació, és necessari presentar el màxim d'al·legacions possible a l'Ajuntament per a demostrar que podem ser molt forts si no ens fan cas. AL·LEGACIÓ

Siguem conscients que el poble ens necessita i hi hem de ser tots.

CF.

4 comentaris:

Roser ha dit...

Entre tots ho hem d'aconseguir. Tots a la Mani del dia 9. Ja era hora que per una vegada a Lliçà tots anessim units.
No al Quart Cinturó!!!!

Anònim ha dit...

Aquest Lliçà diu NO, es dels politics, perque el poble de Lliçà no s'ha manifestat. Si tant important es :
perque els politics s'en van anar de vacances
perque no s'ha plantejat una consulta popular
Rose : De veritat no vols el 4art cinturó ??

Roser ha dit...

No vull un Quart Cintuó, una Ronda Vallès o el nom que li vulguin posar que trinxi el meu poble. Potser és que les meves arrels tiren massa... no ho sé, però penso que abans de fer aquesta infraestructura tenen moltes altres opcions. I com que crec que tenen altres opcions i vull que el meu poble pateixi el mínim per això dic NO AL QUART CINTURó!!
I jo ara pregunto a tu et sembla bé el traçat proposat que trenca Lliçà? Vius o ets de Lliçà?

Tete ha dit...

Benvolgut anònim: Realment crec que el que ens hauríem de plantejar-nos seriosament, es si en realitat fa falta una infrastructura faraònica, que trinxa el territori (sigui el que sigui), que no soluciona ni de bon tros el problema de la mobilitat i que costa un veritable fortuna en època de crisi.
Estic d´acord amb tu que es cosa dels polítics, però per això mateix em de lluitar contra ell, ja que ho estan fent abans de unes eleccions (quina causalitat) i sense tenir en conte a el més important “les persones”.
Jo et convido a que entris a la pàgina web de l´Ajuntament i vegis amb els teu propis ulls la bestiesa del que en volen posar i et demanaria que reflexionessis una mica i pensessis més en el conjunt i en el que deixarem als nostres fill: Ciment, contaminació, cotxes, ect.
Realment es això el que vols?